En Ramón i la Júlia són pares de dues canalles, la Beth que en té 10 i l’Aniol que en té 8. Fa temps que els nens els hi demanen d’anar algun dia no gaire llunyà a Eurodisney i a París,  i per això ens van venir a veure.

Així doncs, pels voltants de les festes de Nadal, ens van fer una visita a l’estudi i vam planificar tots els mesos que faltaven de desembre a l’agost , que és quan tota la família es pot organitzar per realitzar l’escapada, per calcular quins serien els gastos fixes, els que comptaven de puntuals i el tant per cent que podíen assumir per estalviar.  Un cop realitzat l’estudi del cas vam definir una línia d’actuació que s’adaptés a les seves necessitats i vam passar a l’acció.  Durant el període d’estalvi, van sorgir alguns imprevistos, però com que ja havíem planificat aquesta part, tot va anar sobre rodes.

A principis de setembre ens van tornar a visitar, acabats d’arribar del viatge, i ens van agrair tot el què havíem fet conjuntament. Van poder portar un ritme de vida equilibrat a tal i com ells volien viure i mentrestant van poder anar fent “aquest coixí” per complir el somni de marxar de viatge en família. 

Ha estat molt fàcil treballar amb vosaltres i un plaer veure-us complir somnis!